Bureau Dwarz

Over ons

Re-integratie spoor 1 & 2, Arbeidsdeskundig onderzoek, Duurzame inzetbaarheid, (Loopbaan) coaching

vimeo-video-thumbnail

Waarom Bureau Dwarz?

Bureau Dwarz is opgericht door twee professionals uit het werkveld. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan binnen de traditionele re-integratie- en verzuimbranche als coach, arbeidsdeskundige en re-integratiebegeleider werd steeds meer duidelijk dat de huidige werkwijze verouderd is. Veel frustratie en weinig resultaat. Met het begeleiden en uitvoeren van honderden re-integratietrajecten, het uitvoeren van arbeidsdeskundige onderzoeken en het trainen en bemiddelen van medewerkers binnen de arbeidsmarkt is een stevig fundament gelegd voor de andere aanpak van Bureau Dwarz.

De naam Dwarz heeft twee betekenissen

1.

Wij zijn dwars omdat we eigenwijs zijn

Wij nemen de regie en leggen de vinger op de zere plek. Dit omdat eerlijkheid en kwaliteit het belangrijkste voor ons is. Wij zijn wel vanuit professionaliteit en passie dwars. Want goed werk afleveren staat altijd voorop. Juist dat maakt ons dwars. Maar wel dwars op een manier waar iedereen het meeste aan  heeft. Noem ons functionele dwarsliggers.

2.

Wij zijn dwars omdat we geloven in een andere aanpak

Wij geloven dat elk mens gelukkig kan zijn op de werkvloer. Verzuim komt bijna altijd voort uit een onderliggend probleem. Wij zijn dwars omdat wij niet stoppen voordat we structureel dat probleem hebben aangepakt. Wij zien verzuim niet als iets stoffigs waar je achteraf op moet acteren. Geen stoffige trajecten waar een werkgever maar weinig inzicht in heeft. Maar richten ons op snelle resultaten binnen een overzichtelijk en transparant traject. Wel zo eerlijk voor werknemer en werkgever.

Pieter Berkhouwer

Pieter Berkouwer

Loopbaan- en Re-integratiebegeleiding| Arbeidsdeskundige i.o.

Theo Ebbers

Theo Ebbers

Coach HBM Professional® | Arbeidsdeskundige | Register Casemanager - RCCM

Scroll naar boven