angst van bureau dwarz

Angst van Bureau Dwarz – terugblik

Hoe serieus neem je een politieagent die continue de snelheid overtreed? Een sportschoolhouder die elke avond thuis de frituurpan aanzet? Of een minister van Justitie en Veiligheid die meerdere keren……? ?

Dagelijks zitten wij met mensen om tafel met twijfels, onzekerheden en dromen. Veel zijn al door een hele medische molen gegaan.

Mensen die iets van ons mogen verwachten. Mensen waarmee wij samen op de arbeidsmarkt naar alternatieven kijken. Verbazingwekkend hoe dapper sommige mensen zijn!

Maar…. hoe serieus neem je een re-integratie begeleider/ coach die geen werk maakt van zijn eigen dromen? Een begeleider die jou stimuleert en prikkelt om in beweging te komen, ondanks je angst en beperkingen. Maar zelf vanuit angst de stap niet neemt.

Wij hebben deze week die vraag beantwoord. Omdat wij onze kandidaten en onszelf elke dag serieus willen blijven nemen. Samen eerlijk willen zijn over angsten en kansen.

Maar het heeft ons ook laten zien dat angst en onzekerheid om te falen diep zit. Ondanks dat je weet dat je het kan. Ondanks dat je er dagelijks over praat. Ondanks veel kennis, enthousiasme en ervaring.

De les is: Angst zullen wij als mensen altijd hebben bij een verandering. Het belangrijkste: wat doe je ermee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share